Friday, October 22, 2010

My PHOTO



Salam buat semua yang melayari blog aku ini.

Rasanya dah lama betul tak menjenguk blog ni, kesian tak update pun cerita-cerita kat sini. Itulah keadaanya aku sekarang ni yang tak ada mood sebab dipindahkan kerana dikhianati oleh orang lain. Aku yang jadi mangsa. Rupanya orang tak suka kalau kita terlalu aktif. Walhal kalau kat tempat lain, lagi la orang suka.....

No comments:

Post a Comment